//
čitate...
Društvo

Inkluzija – Mera naše humanosti

Iako pišem uglavnom o optimizaciji sajta, optimizacija sajta nije samo neka tamo high-tech priča kojom se igraju likovi koji provode 24h ispred računara, sa naočarima na nosu i umršenom dugom kosom.

Sve organizacije i pojedincikoji žele da pošalju poruku preko Interneta imaju potrebu da se oni na tom istom Internetu vide i da ih neko pronađe.

Kako bih to ilustrovao navešću primer sajta Prava Pomoć koji govori o problemima u socijalnom domenu. Ovaj sajt govori o terminima kao što su hraniteljsto, besplatna pravna pomoć, trgovina ljudima, ikluzija i mnoge druge. Ali kakve veze sve ovo ima sa optimizacijom sajta?
Naime, ovaj sajt ima veoma humane poruke i deli mnogo informacija o različitim tipovima problema. Milica R. Župunski već godinama radi u domenu socijalne zaštite i ima istančan senzibilitet za mnoge ozbiljne životne probleme. Ona ima znanje koje želi da podeli, međutim, pitanje je ko će to čuti ukoliko se ozbiljno ne pristupi boljem pozicioniranju sajta, što ona, na sreću svih kojima trebaju ove informacije, već čini!
Dakle, čak i ako se bavite oblastima koje nisu u direktnoj vezi sa Internetom, morate ga koristiti, morate optimizovati vaše sajtove da bi ljudi čuli Vašu poruku!
Advertisements

Diskusija

Nema komentara.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

Poslednje na Twitteru

Greška: Tviter nije odgovorio. Molimo vas da sačekate nekoliko minuta i da osvežite ovu stranicu.

Advertisements
%d bloggers like this: